Hala bir Facebook hesabınız yok mu? Facebook’a kaydol işlemini nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Dert etmeyin, yazımızı okuduktan sonra artık siz de bir Facebook hesabı açmış olacaksınız. Tek yapmanız gereken Facebook’a Kaydol bölümündeki işlemleri sırasıyla uygulamak.
Yazımızın devamında Facebook hesap açma işleminin resimli anlatımını Mobil(Telefondan) ve Masaüstü(Bilgisayardan) bulabileceksiniz. Hangi cihazdan giriyorsanız aşağıdaki menüden seçip ilgili adımları izleyin.
GÜNCELLEME: Facebook hesap açma videolu anlatım eklenmiştir. Yazının alt kısmında bulabilirsiniz.
Facebook hesabı açabilmeniz için telefon numarası veya e-posta hesabınız olması gerekiyor. Bu iki seçenekten biriyle Facebook’a kayıt yapabilirsiniz.
Facebook’a Kaydol Mobil(Telefondan) Anlatım
- Facebook’a kaydolmak için ilk olarak aşağıdaki linke tıklayarak Facebook hesap açma sayfasına girin.
- Bu sayfada Adınız ve Soyadınızı girin.
- Adınız ve Soyadınızı girdikten sonra Telefon numarası girmeniz istenecek. Eğer telefon numaranız yoksa İleri butonun hemen altında E-posta Adresiyle Kaydol seçeneğine tıklayarak e-posta adresinizle de hesap açabilirsiniz.

- Son olarak size gönderilen kodu girmeniz istenecektir. Telefon numarasıyla kaydolduysanız WhatsApp veya SMS ile kodu gönder seçeneklerinden biriyle kodu alabilirsiniz. E-posta hesabıyla kaydolduysanız e-posta hesabınıza gelen kodu girebilir veya linke tıklayabilirsiniz.
Facebook’a Kaydol(Masaüstü, Bilgisayardan) Anlatım
- Facebook’a kaydolmak için ilk olarak https://www.facebook.com/r.php linkine tıklayarak Facebook kaydol sayfasına giriyoruz.
- Bu sayfada Facebook açmanız için bir form karşınıza çıkacaktır. Aşağıdaki resimde gösterilmiştir.
- Facebook kurmak için formdaki ‘Adın, Soyadın, E-posta Adresi veya cep telefon numarası, Şifre, Doğum Tarihi, Cinsiyet’ bölümlerini eksiksiz doldurmak gerekiyor. Bu bölümleri doldurduktan sonra Kaydol butonuna basarak işlemi tamamlayacağız.

- Ve yapacağınız son işlem olarak eğet kayıt yaparken e-posta adresiyle kaydolduysanız, yazdığınız e-posta adresine Facebook tarafından gönderilen linke tıklayıp üyeliğinizi onaylamak.
Eğer telefon numarasıyla Facebook’a kaydolduysanız, telefonunuza gelen onay kodunu girmeniz gerekir.

Facebook’a Kaydol Videolu Anlatım
Facebook’a hesap açma için yapılması gereken işlemleri anlattık. Bu işlemleri yaparken sorun yaşarsanız, size yardımcı olabilmemiz için lütfen yorum kısmından bize yazın.
Sitemizde daha önce yayınlanan İnstagram Hesabı Açma başlıklı makalemizde, İnstagram hesabı nasıl açılır, instagrama üye ve kayıt olma ile ilgili bilgiler verilmektedir.
Bende facebook açtım. teşekkürler
facebook açmak çok basitmiş. bende kaydoldum
face seni cok seviyorum
facebook seni çok seviyoruum.
kayıt oldum teşekkür ederim.
e mail adresi vermeksizin facebook’a üye olabilirmiyim evetse nasil olabilirim?
merhaba halit,
facebook’a üye olmak için bir e-posta hesabına sahip olmak zorundasınız.
güzel bir yazı teşekkürler
inşallah açılılır
facebook’um acılsın
onay kodu gelmiyorr
merhaba, facebook şifremi unuttum yardımeder misiniz?
merhaba sefa, linke tıklayadıktan sonra gerekli adımları uygulayarak facebook şifrenizi yenileyebilirsiniz.
https://www.facebookbilgi.net/facebook-sifremi-unuttum-ne-yapmaliyim/
hiç kolay değil facebook hesabı açmak
aynen facebok hesabı açmak hiç kolay değil size katılıyorum bütün facebooklulara teşekkür ederim
aynen bende giremiom
bana bir face acarmısınız ben acamıyorum
facebook hesabım var. cep telefonum üzerinden rahatlıkla kullanabiliyorum.ancak bilgisayarımdan facebook hesabıma girdiğimde mesajlarımı,iletilerimi görmeye çalıştığımda tutukluk yapıyor ve sürükleyemediğim gibi kapatamıyorumda.bu bakımdan bilgisayarımdan facebook sayfama girmek adeta işkence oluyor.
NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİNİZ.
FACEBOOK SAYFAMI TAMAMEN KAPATIP YENİDEN AÇARSAM TÜM ESKİ KAYITLARIMI KAYBETMEKTEN ENDİŞELİYİM.
merhaba tahsin bey,
muhtemelen sorun tarayıcı kaynaklıdır. google chrome yada mozilladan giriş yapmayı deneyin.
facebook hesap açtım ama sayfama giremiyorum
facebook çok sıkıcı artık kimse facebook açmasın bence
ben faceye kaydolmak istiyorum
bende kayıt olmayı çok istiyordum oldum
bunu açmak istiyorum